Samverkansentreprenad tillsammans med AMF Fastigheter och In3prenör

Stockholmsverken, bildkälla: AMF Fastigheter

AMF Fastigheter omvandlar just nu det klassiska industrikvarteret Stockholmsverken till ett kvarter med kontor, cafèer och restauranger i ett kreativt kluster inom spelinnovation, arkitektur och design.

Till detta projekt får Kabona förtroendet att leverera ett webbaserat styrsystem samt mjukvaran ecopilot i ett samverkansprojekt tillsammans med In3prenör och AMF Fastigheter.

"Vi är glada att vi har fått förtroendet att leverera våra energigeniala styrsystem till detta projekt. Det känns extra bra eftersom vi sedan tidigare samarbeten vet att AMF Fastigheter har stort fokus på att bygga energisnåla fastigheter. Projektet utförs som en samverkansentreprenad vilket ställer höga krav på transparens, teamanda, högt i tak och konsultativ roll för att nå det gemensamma målet; att kund får det den förväntar sig i rätt tid och till fastställd kostnad. Det känns väldigt hedrande att AMF Fastigheter och In3prenör har gett oss detta förtroende." säger försäljningsansvarig i Stockholm, Stefan Johanson.

Källa:Kabona