Fastighet

ANNONS:

Fastighet

Älvporten nominerat till Årets Bygge!

Efter två år är den stora och komplicerade om- och tillbyggnaden av Läppstiftet i Göteborg klart och nu är projektet nominerat till Årets Bygge. Ett samverkansprojekt mellan Vasakronan och Veidekke där Rotpartner bl a haft hand om projektledningen på uppdrag av Vasakronan.

Läs mer
Fastighet

Första spadtaget för nya bostäder i Täby park

Lördagen den 17 mars tas ett gemensamt första spadtag för Täby park. I Täby park ska det både byggas nya bostäder och bli nya arbetsplatser. Riksbyggen är en av aktörerna bakom projektet och i första detaljplanen planerar vi för cirka 400 bostäder, både bostads- och hyresrätter, i Täby park.

Läs mer

ANNONS:

ANNONS:

ANNONS:

Fastighet

Turordningen avgör klokt boende i Färjestaden

På onsdagen den 7 mars startar försäljningen av BoKlok lägenheter i Färjestaden på IKEA i Kalmar. Intresserade är välkomna att lämna sin turordningsanmälan mellan kl. 17-18. Vid dagens slut dras en turordningslista som bestämmer vem som får välja lägenhet först, som nummer två, nummer tre osv.  Beräknad inflyttning hösten 2018.

Läs mer

ANNONS:

ANNONS:

Fastighet

Movehome framtidssäkrar genom Smart hem-teknik

Hustillverkaren Movehome var först med att digitalisera husaffären. Nu tas nästa steg då alla husmodeller blir ”Smart Home Ready” som standard. - Genom valet av ett öppet system baserat på trådlös teknik kan våra kunder enkelt utöka sitt smarta hem på egen hand. Det kallar vi att framtidssäkra på riktigt, säger Jennie Blom, marknadschef på Movehome.

Läs mer
Fastighet

DIÖS HYR UT OCH UTVECKLAR NYA LOKALER TILL SNABBVÄXANDE DIGITALA AFFÄRSUTVECKLINGSBOLAGET TROMB I LULEÅ

Nu är det klart att det digitala affärsutvecklingsbolaget Tromb flyttar in i helt nya lokaler i galleriafastigheten Shopping i centrala Luleå. Fastighetsägaren Diös utvecklar just nu det nya 300 kvadratmeter stora kontoret med moderna flexibla arbets- och mötesytor. Ingången till kontoret blir från Timmermansgatan och inflyttning sker i början av sommaren.

Läs mer
Fastighet

Titania Bygger 500 bostäder i Hallunda Gård.

Samhällsbyggnadsnämnden i Botkyrka kommun godkände den 13 februari ett ramavtal för exploateringsprojektet kring Hallunda Gård, mellan tunnelbanan Hallunda och Mälaren. Projektet omfattar omkring 500 bostäder som upplåts i som bostadsrätter och äganderätter. Bostäderna byggs i lågskaliga stadskvarter, stadsradhus och naturnära radhus.

Läs mer
Fastighet

Nu får fler möjligheten att bo klokt i Fullerö

Tisdagen den 27 februari startar försäljningen av BoKlok radhus i Fullerö hage på IKEA i Uppsala. Intresserade är välkomna att lämna sin turordningsanmälan mellan kl. 17-19. Vid kvällens slut dras sedan en turordningslista som bestämmer vem som får välja bostad först, som nummer två, nummer tre osv. Byggstart är planerad till hösten 2018, med beräknad inflyttning sommaren 2019.

Läs mer